Diensten

De Mobiele rolskibaan is een echte eyecatcher voor uw evenement, beurs, braderie, feest en partij. Uitgeklapt heeft deze kunstmatige skipiste een oppervlakte van 8 bij 11 meter, is 4 meter hoog en geeft hiermee ruimte aan twee skiërs op hetzelfde moment. De trailer is totaal gestript en opnieuw aangekleed met houten balken en voorzien van een groot TV scherm waarop commercials en (wintersport)filmpjes te vertonen zijn.

De skibaan is op alle denkbare locaties neer te zetten en wordt verhuurd inclusief ski- en snowboardmateriaal. Daarnaast kan ook worden voorzien in een demoteam, licht- en geluidsapparatuur, om op deze manier een totaalconcept aan te kunnen bieden. Hiermee zal dit unieke project een ware eyecatcher zijn en is hiermee een interessant object voor veel bedrijven en organisaties. De mobiele rolskibaan wordt geleverd inclusief Ski- en snowboard materiaal, technische begeleider en water.

Begeleiding & leraren

De mobiele rolbaan wordt altijd geleverd inclusief lerarenteam of begeleiding die overweg kan met de rolbaan. Er is een mogelijkheid om een lokale skischool, eigen kennissen of een lerarenteam bij skibaan on Tour mee te boeken met uw reservering. Ook kan het lerarenteam een gave en spetterende demo verzorgen op de mobiele baan.

Materiaal

Bij huur van de mobiele rolskibaan is ski- en snowboardmateriaal altijd inbegrepen. Het topassortiment waar Skibaan on Tour gebruik van maakt is van Salomon. Salomon is een van de Hoofdsponsors van Skibaan on Tour, waardoor we over de nieuwste materialen beschikken op onze mobile skibaan.

Verlichting & geluid

Naast een lerarenteam is het ook mogelijk om licht en geluid mee te boeken om extra sfeer aan uw evenement toe te voegen. Er is een keuze uit een presentatie set, dit is een set voor de standaard feesten tot 200 man waar men zelf de muziek en het geluid kan regelen. De inhoud van deze set is: 2x speaker set, 1x rek met mengtafel, versterker en CD speler, 1x muziek computer en draadloze microfoons. Ook kan er verlichting meegeleverd worden. Neem hiervoor contact met ons op.