Boekingen

Skibaan on Tour heeft verschillende partners die de boekingen begeleid. U kunt contact opnemen met deze partners als u geïnteresseerd bent in de mobiele baan. Skischolen kunnen direct contact met ons opnemen.

JB Productions

Voor het boeken van uw artiesten, coverbands, presentatoren, bekende Nederlanders, winkelcentrum promotie, kindershows, clowns, goochelaars. Wij helpen u ook graag bij het organiseren van uw feesten. Ruim 20 jaar uw boekingskantoor voor bekende en onbekende artiesten. JB Attracties voor het huren van uw attracties. In ons attractieverhuur programma vindt u o.a.: springkussens, suikerspinmachines, steltlopers, outdoor attracties, smul attracties, opblaas attracties.

Telefoon: 0186-602140
e-mail: info@jbproductions.nl

Action events

Voor de wintermaanden bieden wij u een bijzondere selectie van winter attracties voor de verhuur. De laatste jaren kent de evenementenmarkt een ware explosie aan winter events. Bedrijfsborrels, eindejaars feesten of kerstmarkten zijn meer dan een drankje en muziek. Het interactieve karakter van dergelijke evenementen wordt door het inhuren van deze winter attracties benadrukt. Dit kan zowel in als outdoor: door middel van overkappingen van Action Events kunnen overigens alle winter simulatoren ook buiten geplaatst worden. Sleëen, ijsklimmen, schaatsen, bobsleëen, ijsralley racen, ski springen, snowboarden, of zelfs een complete mobiele ski/snowboardshow: Niets is onmogelijk!

Tel: +31(0)23-5484949
e-Mail: info@action-events.nl